Το ξεκίνημα

Η Αρχή
Ξεκινήσαμε μαθαίνοντας
από τα λάθη μας !

Το παρελθόν

Ως ιδρυτής της εταιρείας μας, ξεκίνησα την σταδιοδρομία μου με τον Ελληνικό τουρισμό, τότε που ξεκίνησε και ο Τουρισμός στην Ελλάδα ! Το 1963 !

Ασχολήθηκα με τα Τουριστικά δρώμενα της Κρήτης. Εργάστηκα σε ποικίλες τουριστικές επιχειρήσεις της εποχής εκείνης και έζησα την εκκίνηση και ανάπτυξη του τουρισμού από τα βρεφικά του χρόνια !

15 χρόνια αργότερα ίδρυσα την εταιρεία μας, ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΠΠΑ ΒΗΤΑ ΑΕ, με τον διακριτικό τίτλο, Kavi Club – Τravel Services in Greece. Έδρα της εταιρείας ήταν και παραμένει το Ηράκλειο Κρήτης.

Ως τουριστικό γραφείο, ασχοληθήκαμε και εξειδικευτήκαμε στον εισερχόμενο τουρισμό της Ελλάδας. Προσφέραμε υπηρεσίες incoming agency σε μεμονωμένους επισκέπτες, αλλά και σε ομάδες τουριστών με διαφορετικά και ποικίλα ενδιαφέροντα.

Το 1985 οι δραστηριότητες μας επεκτείνονται σε όλη την Ελλάδα. Δεν είμαστε πλέον απλώς ένα Incoming Agency, αλλά δραστηριοποιούμαστε πλέον ως Tour Operator in Greece, προσφέροντας ολοκληρωμένα πακέτα διακοπών σε όλη την Ελλάδα !

Είμαστε υπερήφανοι για το γεγονός ότι, πρώτοι στην Ελλάδα, ως τουριστικό γραφείο, πιστοποιηθήκαμε με ISO 9001 για τις υπηρεσίες μας και τη διοίκηση.

Το 1995 επεκταθήκαμε ιδρύοντας μια δεύτερη “εταιρεία” με την επωνυμία ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΑΕ και πάλι γραφείο γενικού τουρισμού, με τον διακριτικό Τίτλο – “Greekferries Club”.

Η εταιρεία μας Kavi Club – Tour Operator for Greece, συνεργάζεται με περισσότερους από 300 Ευρωπαίους “ Bus & Fly Tour Operators ” προτείνοντας εξειδικευμένα πακέτα ειδικών μορφών τουρισμού για Ελλάδα.
Η νέα μας εταιρεία Greekferries Club δραστηριοποιείται στον χώρο της Ελληνικής Ναυτιλίας.

Είχαμε την τιμή και υπήρξαμε στενός συνεργάτης, (General Sale Agent), των SUPERFAST FERRIES και BLUE STAR FERRIES, για 15 ολόκληρα χρόνια από την ίδρυση των εταιρειών έως και το 2008.

Σήμερα, η Greekferries Club SA, είναι μία από τις μεγαλύτερες Ελληνικές εταιρείες που εξειδικεύονται στα ταξίδια με πλοίο στις γραμμές της Μεσογείου, της Ελλάδος- Ιταλίας και στα Ελληνικά νησιά.

Ακολουθήστε μας μέσω των ιστοσελίδων μας
www.greekferries.gr   www.ferries-booking.com